Garbiñe Urreizti Lezertuaren tesiaren laburpena - Urreizti Lezertua, Garbiñe (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Tesiaren izenburua: Nafarroako D hizkuntza eredu batxilergoko ikasleen ahozko hizkuntza euskaraz