Jose Mari Pastor Gonzalezen tesiaren laburpena - Pastor Gonzalez, Jose Mari (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Tesiaren izenburua: Euskal Herriko informazio politikoa ETB-ko ’Gaur Egun’ albistegian (2008. eta 2010. urteak)