Ikasleen ikasmoldea neurtzeko galdetegia: Revised two-factors Study Process Questionnaire lanabesaren egokitzapena euskarara - Garcia, Maite (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Lan honetan The Revised two-factor Study Process Questionnaire lanabesa euskarara egokituta eta haren ezaugarri psikometrikoak aurkezten dira. Lanabes horrek ikasleen ikasmoldea neurtzen du eta Student Approaches to Learning paradigma teorikoan oinarritzen da. Emaitzek baieztatu zuten jatorrizko egileek proposatutako faktore-egitura. Horrez gain, eskalek fidagarritasun-koefiziente onargarriak erakutsi zituzten eta lanabesaren aldibereko baliozkotasuna egokia izan zen.