Virginia Rincon Diezen tesiaren laburpena - Rincon Diez, Virginia (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Tesiaren izenburua: Goi-mailako ikasketen nazioarteko eskaria baldintzatzen duten faktoreen analisia