Paula Kasares Corralesen tesiaren laburpena - Kasares Corrales, Paula (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Tesiaren izenburua: Euskaldun hazi Nafarroan. Euskararen belaunez belauneko jarraipena eta hizkuntza sozializazioa Nafarroako familia euskaldunetan