Nerea Amenabar Perurenaren tesiaren laburpena - Amenabar Perurena, Nerea (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2014)
Tesiaren izenburua: Renoko Unibertsitateko Center for Basques Studies Sailak eskaintzen duen online formakuntzaren analisia: ikasleen iritzian oinarritutako luzetarako azterketa