Izaskun Fernandez Gonzalezen tesiaren laburpena - Fernandez Gonzalez, Izaskun (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2013)
Tesiaren izenburua: Euskarazko entitate-izenak: identifikazioa, sailkapena, itzulpena eta desanbiguazioa