Arantxa Otegi Usandizagaren tesiaren laburpena - Otegi Usandizaga, Arantxa (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2013)
Tesiaren izenburua: Hedapena informazioaren berreskurapenean: hitzen adiera-desanbiguazioaren eta antzekotasun semantikoaren ekarpenak