Urtza Garai Ruizen tesiaren laburpena - Garai Ruiz, Urtza (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2012)
Tesiaren izenburua: Ahozkotasunaren ikaskuntza-irakaskuntza DBH-ko ikaskuntza-irakaskuntza ikasle etorkinetan. Deskripzioa, esperimentazioa eta emaitzen azterketa