Maria Gonzalez Gorosarriren tesiaren laburpena - Gorosarri Gonzalez, Maria (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2012)
Tesiaren izenburua: Albisteen kalitatea: ’Euskadi Irratia’, ’ETB1’ et ’Euskaldunon Egunkaria’/’Berria’ (Research on basque media´s news quality))