J. Ignacio Marko Juanikorenaren tesiaren laburpena - Marko Juanikorena, Iñaki (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2011)
Tesiaren izenburua: Hizkuntza-eraldaketa organizazioetan: esperientzia eta modelazioa. Dinamizazio soziolinguistikoa gizarte-pedagogiaren baitan