Bertol Arrieta Kortajarenaren tesiaren laburpena - Arrieta Kortajarena, Bertol (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2011)
Tesiaren izenburua: Azaleko sintaxiaren tratamendua ikasketa automatikoko tekniken bidez: euskarako kateen eta perpausen identifikazioa eta bere erabilera koma-zuzentzaile batean