Miren Josune Beldarrain Agirreren tesiaren laburpena - Beldarrain Agirre, Miren Josune (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2011)
Tesiaren izenburua: Alegia klasikoak euskaraz: Isopeteko, La Fontaineren eta Samaniegoren alegien berridazketen azterketa