El mundo de la renovación católica, 1540-1770 - Gartzia Isasti, Pruden (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2011)
Liburu aipatuaren izenburua: El mundo de la renovación católica, 1540-1770 Liburuaren egilea(k): R. Po-Chia Hsia