Ikergaiak eta adierazpenak antropologia soziokulturalean - Iztueta Azurmendi, Ibai (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2010)
Liburu aipatuaren izenburua: Ikergaiak eta adierazpenak antropologia soziokulturalean Liburuaren egilea(k): Kepa Fernandez de Larrinoa