Adam Zawiszewskiren tesiaren laburpena - Zawiszewski, Adam (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2008)
Tesiaren izenburua: Euskaldun elebidunak sintaxia prozesatzen: kasua eta komunstadura neuroirudien bidez