Iñaki Esparta Soloetaren tesiaren laburpena - Esparta Soloeta, Iñaki (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2008)
Tesiaren izenburua: Garapen iraunkorraren eragina baso sektorean. Funtzio ekologikoak Bizkaiko baso politikan