Izarne Lizaso Elgarrestaren tesiaren laburpena - Lizaso Elgarresta, Izarne (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2007)
Tesiaren izenburua: Erretiratu profil berriarekin erlazionatutako faktore sozio-demografiko eta psikosozialak