Manifestu nazionalista. Are separatista ere esango nioke, estutuz gero - Iraola Arretxe, Iker (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2009)
Liburu aipatuaren izenburua: Manifestu nazionalista. Are separatista ere esango nioke, estutuz gero Liburuaren egilea(k): C. Ulises Moulines