Diseños de investigación experimental - Apalategi Begiristain, Jokin (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2002)
Liburu aipatuaren izenburua: Diseños de investigación experimental Liburuaren egilea(k): N. Balluerka eta A. I. Vergara