Hedabideak eta Euskal Herria - Gutierrez Paz, Arantza (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2001)
Liburu aipatuaren izenburua: Hedabideak eta Euskal Herria Liburuaren egilea(k): NOR Ikerketa Taldea