El nacionalismo vasco en Navarra (1931-1936) - Aizpuru Murua, Mikel (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 2001)
Liburu aipatuaren izenburua: El nacionalismo vasco en Navarra (1931-1936) Liburuaren egilea(k): Josu Checa Intxusta