Komunikazioaren eta informazioaren oinarriak - Zalakain Garaikoetxea, Jesus Mari (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1998)
Liburu aipatuaren izenburua: Komunikazioaren eta informazioaren oinarriak Liburuaren egilea(k): Jose Inazio Basterretxea Polo