Cómo mejorar el estudio y aprendizaje de textos de carácter científico - Apalategi Begiristain, Jokin (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1996)
Liburu aipatuaren izenburua: Cómo mejorar el estudio y aprendizaje de textos de carácter científico Liburuaren egilea(k): Nekane Balluerka Lasa