Gerla urte, gezur urte. Iruñea 1936-40, isiltasunean mintzo - Irigaray, Xan (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1995)
Liburu aipatuaren izenburua: Gerla urte, gezur urte. Iruñea 1936-40, isiltasunean mintzo Liburuaren egilea(k): Fermin Irigaray