Informatika juridikoa: obligazio-zuzenbidean egindako aplikazioa - Alkorta Idiakez, Itziar; Lizaso Murua, Pili (Uztaro. Giza eta gizarte-zientzien aldizkaria, 1992)
Informaziorako eta haren prozesamendurako gaitasuna dugu, gaur egun, gehien baloratzen den iharduera, bai gizarte eta bai ekonomia mailan, ekoizkortasunez ari bagara behintzat" Nelson Castro Fernando Moreno Consumo aldizkaria 79. zbka.