INFAC, botika berrien, i-botika fitxen eta sendagaiak zentzuz erabiltzeko gomendioen azken hilabeteak: (2024ko urtarriletik abendura) - i-botika batzordea eta sendagaiak zentzuz erabiltzeko erredakzio-batzordeak, INFAC erredakzio-batzordea, Euskadiko Medikamentu Berrien Ebaluazio-batzordea (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2025)
INFAC buletina hilean behin argitaratzen da, eta haren helburua osasun-arloko profesionalen farmakoterapiaren alorreko ezagutza eguneratzea da. Aztertuko den Medikamentu Berria izeneko fitxaren helburua merkaturatzen diren medikamentu berriei buruz informazio objektiboa, ebaluatua, independentea eta zehatza eskaintzea da. i-botika: Osasun sailak eta Osakidetzak hiritarrei zuzenduta botikei buruzko informazio objektiboa, fidagarria, independentea eta konparatiboa ematen dute bere web orrialdean. Sendagaiak sentzuz erabiltzea: gomendioak osasun-profesionalentzat sendagaien erabilera hobetzeko. INFAC buletinak, botika berrien ebaluazioak, i-botika fitxak eta sendagaiak zentzuz erabiltzeko gomendioak egiten dituzten batzordeetako partaideak Osasun Saileko, Osakidetzako eta Euskal Herriko Unibertsitateko osasun-arloko diziplina anitzeko profesionalak dira.