Kimioterapiaren ondorengo anemiaren eta sukar-neutropeniaren maneiua - Landa Alberdi, June; Leunda Eizmendi, Larraitz; Ercilla Liceaga, Miren; Umerez Igartua, Maitane; Lizardi Mutuberria, Aitziber; Garcia de Andoin Barandiaran, Miren Josune; Urretavizcaya Anton, Mikel; Beristain Aramendi, Idoia; Ulacia Epelde, Leire (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2024)
Gaixo onkologikoen artean, ohiko konplikazioak dira anemia eta sukar-neutropenia, batez ere kimioterapia jasotzen dutenen artean. Eragin desiragaitz horiek garaiz diagnostikatu eta tratatzea beharrezkoa da, gaixoen biziraupenean eta bizi-kalitatean eragin negatiboa baitute.