Daniels eta Worthingham-en muskulu-probak. Eskuzko miaketarako eta funtzionamendua balioesteko teknikak - Villanueva-Ruiz, Iker (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2021)
Artikulu hau Daniels eta Worthingham-en muskulu-probak. Eskuzko miaketarako eta funtzionamendua balioesteko teknikak liburuaren aurkezpen bat da eta bertan liburuaren edukiak deskribatzen dira.