Koltxizina eta gaixotasun kardiobaskularra - Moreno, Mikel; Moreno, Mikel; Idarreta, Ina; Gorroñogoitia, Ana; Alkorta, Idoia (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2021)
<span style="color: #212529; line-height: 107%; font-family: 'Calibri',sans-serif; font-size: 10pt; mso-ascii-theme-font: minor-latin; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-hansi-theme-font: minor-latin; mso-bidi-theme-font: minor-latin; mso-ansi-language: EU; mso-fareast-language: ES; mso-bidi-language: AR-SA;" lang="EU">Ohiko tratamenduari koltxizina gehitzea eraginkorra izan daiteke kardiopatia iskemikoaren bigarren mailako prebentzioan