Tailerrak - Urrejola, Amaia; Gonzalez, Galder; Etxebarria, Amaia (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2018)
Lehenengo tailerra: -Sexuen arteko meta-komunikazioa Bigarren tailerra: -Wikipedia eta osasuna: bikote banaezina Hirugarren tailerra: -Know pain, no pain