Medikamentuen informazioa: INFAC, botika berrien eta i-botika fitxen azken 6 hilabeteak (2017ko apiriletik urrira) - idazkuntza-batzordea eta Euskadiko, INFAC idazkuntza-batzordea eta Euskadiko (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2017)
INFAC buletina hilean behin argitaratzen da, eta haren helburua osasun-arloko profesionalen farmakoterapiaren alorreko ezagutza eguneratzea da. «Aztertuko den Medikamentu Berria» izeneko fitxaren helburua da merkaturatzen diren medikamentu berriei buruz informazio objektiboa, ebaluatua, independentea eta zehatza eskaintzea. i-botika: Osasun Sailak eta Osakidetzak herritarrei zuzenduta botikei buruzko informazio objektiboa, fidagarria, independentea eta konparatiboa ematen dute beren web orrialdean. INFAC buletinak, botika berrien ebaluazioak eta i-botika egiten dituzten batzordeetako partaideak Osasun Saileko, Osakidetzako eta Euskal Herriko Unibertsitateko osasun-arloko diziplina anitzeko profesionalak dira.