Osasun Eskola: Pertsonak Ahalduntzen - Belarra Telletxea, Begoña (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2023)
Geurean, Osasun Eskola dugu, alegia, Osakidetzak eta Eusko Jaurlaritzako Osasun Sailak eskaintzen duten zerbitzua. Gure misioa da erreferentziazko eragile izatea gure komunitateko pertsonen ahalduntzean. Horretarako, informazio eta prestakuntza egokia, eguneratua eta baliozkotua eskaintzen ditugu, norbanakoek ezagutzak, trebetasunak eta jarrerak eskura ditzaten, autozainketan eta osasunaren zainketan erantzunkidetasuna sustatzea xede.