Bi hizkuntza garun bakarrean: Euskal psikohizkuntzalaritzaren ekarpenak eta erronkak - Erdozia Uriarte, Kepa; Santesteban Insausti, Mikel; Zawiszewski, Adam (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2022)
Artikulu honetan UEUko Eibarreko egoitzan burutu zen udako ikastaro baten emaitza gisa 2021. urtean argitaratu zen liburuaren aurkezpena egiten da. Bertan, liburuaren edukiak laburtzen dira eta liburuak berak izan dezakeen erabilera deskribatzen da, dela testuliburu bezala, dela dibulgazio-liburu moduan.