Medikamentuen informazioa: INFAC, botika berrien eta i-botika fitxen azken hilabeteak (2021eko maiatzetik 2021eko azarora) - Batzordea eta i-botika batzordea, INFAC erredakzio-batzordea, Euskadiko Medikamentu Berrien Ebaluazio (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2021)
INFAC buletina hilean behin argitaratzen da, eta haren helburua osasun-arloko profesionalen farmakoterapiaren alorreko ezagutza eguneratzea da. «Aztertuko den medikamentu berria» izeneko fitxaren helburua merkaturatzen diren medikamentu berriei buruzko informazio objektiboa, ebaluatua, independentea eta zehatza eskaintzea da. i-botika: Osasun Sailak eta Osakidetzak hiritarrei zuzenduta botikei buruzko informazio objektiboa, fidagarria, independentea eta konparatiboa ematen dute beren web orrialdean. INFAC buletinak, botika berrien ebaluazioak eta i-botika egiten dituzten batzordeetako partaideak Osasun Saileko, Osakidetzako eta Euskal Herriko Unibertsitateko osasun-arloko diziplina anitzeko profesionalak dira. Honexek dira azken hilabeteetan argitaraturiko aleak: INFAC buletina: http://www.osakidetza.euskadi.eus/informazioa/infac-buletina/r85-pkcevi04/eu/