Koronabirus 19 gaixotasuna:tratamenduaren bilaketa - Ramos Garro, Amaia; Alberdi Azkue, Aitor (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2020)
Aztertutako farmakoek ez dute birusaren garbiketa denboran eraginik erakusten. Lopinavir/ritonavir, arbidol, hidroxiklrokina eta remdesivirren ez dute hobekuntza klinikorik erakusten. Favipiravirrek birusaren garbiketan hobekuntza erakusten du lopinavir/ritonavir eta arbidolekin alderatuta, baino, ez dago plazeboarekin alderatzen duen ikerketarik. Herapinak hobekuntza erakusten du klinikan Covid19 larria duten gaixoetan.