Medikamentuen informazioa: INFAC, botika berrien eta i-botika fitxen azken hilabeteak - Euskadiko Medikamentu Berrien Ebaluazio Batzordea eta i-botika batzordea, INFAC erredakzio-batzordea Barrualde-Galdakao ESI - Osakidetza (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2020)
INFAC buletina hilean behin argitaratzen da, eta haren helburua osasun-arloko profesionalen farmakoterapiaren alorreko ezagutza eguneratzea da. «Aztertuko den Medikamentu Berria» izeneko fitxaren helburua merkaturatzen diren medikamentu berriei buruz informazio objektiboa, ebaluatua, independentea eta zehatza eskaintzea da. i-botika: Osasun Sailak eta Osakidetzak herritarrei zuzenduta botikei buruzko informazio objektiboa, fidagarria, independentea eta konparatiboa ematen dute bere web orrialdean. INFAC buletinak, botika berrien ebaluazioak eta i-botika egiten dituzten batzordeetako partaideak Osasun Saileko, Osakidetzako eta Euskal Herriko Unibertsitateko osasun-arloko diziplina anitzeko profesionalak dira.