Iktusa. Aro berri bat - Muñoz Lopetegi, Amaia (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2018)
Artikulu hau "Iktusa. Aro berri bat" liburuaren aurkezpen bat da. Dosi txikitan ataleko artikulu honetanliburuaren edukiak eta helburuak azaltzen dira.