Hizkuntza eta Osasuna: Hizkuntza(k) Osakidetzan - Arauzo, Xabier (Osagaiz: osasun-zientzien aldizkaria, 2018)
Osakidetzak oraintsu Bigarren Euskara Planaren tarteko ebaluazioa egin du eta horren berri emango dugu interbentzio honetan. Osakidetzaren web orrian publikatuta dago ebaluazio-txosten osoa eta zerbitzu erakunde bakoitzaren ebaluazio-txostena (<http://www.osakidetza.euskadi.eus/ r85-pkrrhh10/eu/contenidos/informacion/euskara_plana/eu_def/index.shtml>).